Іноваційні рішення для Вашого бізнесу  Ідеї для Вас та Вашого бізнесу

+38 (044) 247 07 38
+38 (063) 247 07 38

+38 (044) 247 07 38
+38 (063) 247 07 38

Поширені запитання

Реєстрація доменів. Загальні питання

Доменне ім’я – це унікальне алфавітно-цифрове позначення (що включає букви, цифри, допускається використання знака дефіс «-»), яке є необхідним елементом адреси в мережі Інтернет. Доменне ім’я дозволяє ідентифікувати web-сайт або адресу електронної пошти в мережі Інтернет. Наприклад: thehost.ua, google.com.

Домени бувають 1-го, 2-го і 3-го рівнів. Домени першого рівня: наприклад, com, net, uа і т.д. Під цими доменами існують домени другого рівня, наприклад, google.com або rambler.ua, третього рівня: banner.org.ua, soft.lviv.ua і т.д. Домени першого рівня діляться на дві групи: територіальні (ru, ua, de, us і т.д.) і внетерріторіальние (com, org, net і т.д.). Рівні в назві домену розділяються крапкою.

Домени першого рівня називають ще зонами. Наприклад, всі домени будь-якого рівня в географічній зоні .UA ставляться до України. На будь-якому з доменів першого рівня можна зареєструвати домен другого рівня.

При виборі доменного імені дотримуйтеся таких принципів – стислість, простота в написанні, інформативність і запам’ятовуваність. Плюс трохи фантазії, трохи знань про ту галузі, в якій Ви працюєте або збираєтеся працювати.

Служба підтримки